Elazığ ve yöresinde endemik ve non-endemik guvatrlı bölgelerde su, toprak ve sütte iyot miktarları ile sütçü ineklerde tiroid hormon düzeyleri - Türkoğlu, Abdülbaki; Gülen, Şendoğan; İlhan, Necip; Baydaş, Gıyasettin (My University, 1989)
-
15.04.1989
Keywords: Tarımsal Ekonomi ve Politika; Tropik Tıp