SEYYİD İBRAHİM HASİB UŞŞAKİZADE'NİN "SİYERÜ`N-NEBİ" Sİ (2 CİLT) - ERDEM, MEHMET (Fırat Üniveristesi, 2000)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature