Gözenekli ve Gözeneksiz Hidrofobik Gaz Transfer Hollow Fiber Membranların Üretimi ve Karakterizasyonu - Aksoy, Yunus (My University, 2016)
-
15.07.2016
Keywords: Malzeme Bilimleri; Kaplamalar ve Filmler; Mühendislik; Kimya