Sosyal medyada mülteci olgusu çerçevesinde “öteki” ve biz” yaratımı: Sessiz istila kısa filminin çok modlu analizi - Sönmez, İlkay Ceren; Eşidir, Osman Vedüd (My University, 2022)
İnsanlar, tarih boyunca daha iyi yaşam standartlarına ulaşabilmek adına göç etmek mecburiyetinde kalmıştır. Göç arkasında ekonomik, sosyolojik ve politik birçok boyutu barındırır. Göç, bu boyutlara bağlı olarak kişinin kendi ülkesi sınırları içinde yer değiştirmesi ya da farklı ülkelere gitmesidir (Aksoy, 2012:293).
Kitap - Kitap İçinde Yayın (Bölüm ya da Makale)
Keywords: Sosyal medya; Mülteci olgusu; Sessiz istila kısa filmi; Çok modlu analiz