HADiSLERi BAKIMINDAN SiYASETNAMELER (ll) (EBÜ'n- NECTB VE·en-NEHCU'L- MESLÜK ff SiYASETI'L- MÜLÜK'U) - Atmaca, Veli (Fırat University, 2000)
Ebft'n- Neclb ve eserini tanıtmadan önce, müellifin içinde bulunduğu siyasi ve kültürel zemini incelemenin gerekli olduğuna ınanıyoruz.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları