New Characterizations for Pseudo Null and Partially Null Curves in R - Yüzbaşı, Zühal Küçükarslan (My University, 2017)
Bu makalede, R de eğrilik fonksiyonları kullanılarak sırasıyla pseudo-küresel pseudo null ve partially 4 de eğrilik fonksiyonları kullanılarak sırasıyla pseudo-küresel pseudo null ve partially 2 de eğrilik fonksiyonları kullanılarak sırasıyla pseudo-küresel pseudo null ve partially null eğriler tanımlandı. Ayrıca, sırasıyla R de pseudo null ve partially null eğriler için yeni karakterizasyonlar elde edildi.4 de pseudo null ve partially null eğriler için yeni karakterizasyonlar
Keywords: Matematik