AISI 304-430 paslanmaz - AISI 1010 çelik çiftlerinin argon ve helyum koruyucu gaz atmosferinde lazer ile kaynağında birleşme özelliklerinin incelenmesi - Taşkın, Mustafa; Dikbaş, Halil; Çalıgülü, Ugur (My University, 2009)
-
07.10.2009
Keywords: Metalürji Mühendisliği