NODÜLER GUATRLARDA MALİGNİTE İNSİDANSI - SÜ, ERDOĞAN (Fırat Üniveristesi, 1995)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Genel Cerrahi; General Surgery