KONSANTRE KARIŞIMINDA DEĞİŞİK DÜZEYLERDE ÜRELİ ŞEKER PANCARI POSASI BULUNAN RASYONLARIN KUZULARDA BESİ PERFORMANSI VE KARKAS ÖZELLİKLERİ İLE HAM BESİN MADDELERINİN SİNDİRİLME DERECELERİ, AZOT DENGESİ VE BAZI KAN METABOLİTLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ - COŞKUN, BEHİÇ (Fırat Üniveristesi, 1980)
[Abstract Not Available]
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine