Göğüs Duvarı Yerleşimli Non-Hodgkin Lenfoma Olgusu - Çakmak, Muharrem; Balcı, Akın Eraslan; Aydın, Sıyamı; Polatoğlu, Suna (My University, 2018)
Non-Hodgkin lenfomada torasik tutulum ya mediyastinal-hiler lenfadenopatiler ya da akciğer parankimitutulumu şeklindedir. Non-Hodgkin lenfomada izolegöğüs duvarı tutulumu nadirdir. Burada, sol anterosuperior yerleşimli, enfekte kitle lezyonu nedeniylekliniğimize müracaat eden, eksizyon ve rekonstrüksiyonu yapılan, Non-Hodgkin lenfomalı olguyu paylaşmayı amaçladık.
Keywords: Solunum Sistemi; Genel ve Dahili Tıp; Onkoloji; Tıbbi Laboratuar Teknolojisi