Ratlarda vasküler bağlantı olmaksızın yapılan ovaryum ototransplantasyonları üzerine bir çalışma - Risvanli, Ali; Timurkan, Hüseyin (My University, 2006)
Bu çalışmada, ratlarda vasküler bağlantı olmaksızın derialtı ve periton altı olarak yapılan ovaryum nakillerine FSH uygulamalarının etkilerinin ve nakillerde, anti-ovaryum antikorlarının etkisinin belirlenmesi amaçlandı. Sonuç olarak; nakledilen ovaryumlann faaliyetleri üzerine bu antikorların fazla etkili olmadığı tespit edildi.
01.06.2006
Keywords: Tıbbi Araştırmalar Deneysel; Kadın Hastalıkları ve Doğum