Kompakt ısı eşanjörlerinde kanatçık düzenlemelerinin basınç kaybına etkisi - Varol, Yasin (My University, 2002)
Bu çalışmada, Kompakt ısı eşanjörlerinde kanatçık kalınlıkları ve kanatçıklar arası mesafe değiştirilerek basınç kayıplarının analizi yapılmıştır. Silindirik koordinatlarda, eksenel simetrik akış için Navier-Stokes denklemleri sonlu farklar yöntemlerinden İmplisit Değişen Yönler Metoduyla çözülmüştür.
Keywords: Mühendislik; Kimya