2-İNDEKSLİ 4-BOYUTLU SEMİ-ÖKLİD UZAYINDA EĞRİLER - ASLAN, MERVE (Fırat Üniveristesi, 2021)
Bu çalışmada 2-İndeksli 4-Boyutlu Semi-Öklidyen uzayında Pseudo Null ve Partially Null eğriler üzerine çalışılmıştır. Pseudo Null ve Partially Null eğrilerin bazı alt uzaylarda kalması için karakterizasyonlar ifade ve ispat edilmiştir.

In this study, Pseudo Null and Partially Null curves in 2-Index 4-Dimensional Semi-Euclidean space are studied. The characterizations for the Pseudo Null and Partially Null curves to remain in some subspaces have been expressed and proven.
Curves in 4-dimensinonal semi-Euclidean space with index-2
Keywords: Matematik