Düşük Reynold's sayılarında laminer düzlemsel jet akımlarının sayısal çözümü - Eren, Haydar; Çıtlak, Aydın; Peremeci, Ö. Erkin (My University, 1997)
Bu çalışmanın amacı düzlemsel serbest jet için akım alanının sayısal incelenmesidir. Sıkıştırılabilir ve daimi olmayan akış kabulü ile yazılan momentum denklemleri sonlu bir fark metodu kullanılarak kartezyen koordinat sisteminde çözülmüştür. Serbest jet için bulunan sonuçların benzerlik çözümleri ile iyi bir uyum içinde oldukları görülmüştür.
Keywords: Matematik; Fizik; Akışkanlar ve Plazma; Fizik; Matematik