ELAZIĞ İLİ MERKEZ VE ÇEVRESİNDE AKRABA EVLİLİKLERİ İNSİDANSI VE TIBBİ SONUÇLARI - TÜZÜN, CÜNEYT (Fırat Üniveristesi, 1992)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Tıbbi Biyoloji; Medical Biology