N-BOYUTLU UZAYDA HARMONİK EĞRİLİKLER İÇİN FRENET FORMÜLLERİNİN KARŞILIKLARI - ÖZEL, ABDULLAH (Fırat Üniveristesi, 1980)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Matematik; Mathematics