Mekanik olarak aktifleştirilmiş çinko tesis artığından değerli metallerin geri kazanılması - Turan, Mehmet Deniz; Boyrazlı, Mustafa; Altundoğan, Hamdi Soner (My University, 2015)
-
01.01.2015
Keywords: Maden İşletme ve Cevher Hazırlama; Metalürji Mühendisliği; Kimya; İnorganik ve Nükleer