Nöral Tüp Defektli Hastalarda TRMP6 Genindeki Mutasyonların Araştırılması - Saraç, Mehmet; Erol, Fatih Serhat; Önalan, Ebru; Kazez, Ahmet; Bakal, Unal (My University, 2015)
-
01.08.2015
Keywords: Biyoloji; Nörolojik Bilimler; Genetik ve Kalıtım