Some properties of the Fourier series in two dimensional space $IR^2$(or $\\Bbb{e}$) - Bildik, Necdet (My University, 1996)
Bu çalışmada, uygulamalı matematikte önemli rol oynayan iki boyutlu $IR^2$ veya $\\Bbb{e}$ uzayında Fourier serileriyle ilgili trigonometrik polinomlar hakkında bazı teoremler ifade ve ispat edilmiştir.
Keywords: Matematik