GENELLEŞTİRİLMİŞ FARK DİZİ UZAYLARININ İSTATİSTİKSEL YAKINSAKLIĞI ÜZERİNE - IŞIK, MAHMUT (Fırat Üniveristesi, 2002)
Bu tez dört bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde; temel tanım ve teoremler verilmiştir. İkinci bölümde; genelleştirilmiş fark dizi uzayları ve istatistiksel yakınsaklıkla ilgili temel özellikler verilmiştir. Üçüncü bölümde; X herhangi bir dizi uzayı olmak üzere â%(x)=\x = (xk ) : ATxk e X \ dizi uzayı tanımlanmıştır ve bazı topolojik özellikleri incelenmiştir. Dördüncü bölümde; AT -istatistiksel yakınsaklık, AT -istatistiksel Cauchy dizisi ve Kuvvetli AT -Cesaro toplanabilir dizilerin uzayı tanımlanmıştır. ANAHTAR KELİMELER: Fark dizi uzayı, İstatistiksel yakınsaklık.

II SUMMARY Ph. D Thesis ON THE STATISTICAL CONVERGENCE OF GENERALIZED DIFFERENCE SEQUENCE SPACES Mahmut IŞIK Fırat University Graduate School of Natural and Applied Sciences Department of Mathematics 2002, Page : 33 ThisJhesis consists of four chapter^ In the first chapter we give the fundamental definitions and theorems. In the second chapter we give properties of generalized difference sequence spaces and statistical convergence. In the third chapter we define the sequence spaces, AT(x)=\x = (xk ) : ATxk
Onthe Statistical convergence of generalized difference sequence spaces
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Matematik; Mathematics