Deneysel kemik defektlerinin iyileşmesi üzerinde biyoaktif cam ile mineralize ve demineralize kemik matriksinin etkilerinin incelenmesi - Durmuş, Ali Said; Öztopalan, Dicle Fırat (My University, 2015)
-
15.10.2015
Keywords: Mühendislik; Biyotıp; Malzeme Bilimleri; Biyomalzemeler; Cerrahi