Some integral formulas on compact Riemannian submanifolds in $R^m$ - Külahcı, Mihriban Alyamaç; Ergüt, Mahmut; Bektaş, Mehmet (My University, 2004)
Bu makalede sabit eğrilikli Riemann manifoldları için integral formülleri verildi.
Keywords: Matematik