MEZHEPSEL ÇOGULCULPJK VE TEMELLERi - Baglıoglu, Ahmet (Fırat University, 2010)
Mezhepsel çoğulculuk kavramı ile bir din içerisinde bulünan pek çok farklı anlayışların birlikte yaşayabilme teolojisi ve felsefesi ka.
Seetarian Pluralism and its Basics
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları