YÜKSEKÖĞRETİMDE ÖĞRENİM MALİYETLERİNİN PAYLAŞIMI ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI ANALİZ - YAVUZ, ŞEBNEM (Fırat Üniveristesi, 1992)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Eğitim ve Öğretim; Education and Training