Köpeklerde kene kaynaklı enfeksiyonların (babesiosis, theileriosis, hepatozoonosis, anaplasmosis, ehlichiosis) moleküler epizootiolojisi ve karakterizasyonu - Aktaş, Münir; Altay, Kürsat; Dumanlı, Nazir; Şimşek, Sami (My University, 2014)
-
01.02.2014
Keywords: Biyoloji