GENELLEŞTİRİLMİŞ FARK DİZİ UZAYLARI VE DUALLERİ - LAÇO, EDA (Fırat Üniveristesi, 2017)
Bu çalışma üç bölümden oluşmuştur. Birinci bölümde temel tanım ve teoremler verilmiştir. İkinci bölümde ; X;l_?,c,c_0 dizi uzaylarından herhangi biri olmak üzere X,X(?),X(u,?) ve X(?^m) dizi uzayları verilip, bu uzaylar üzerindeki metrik ve normlar tanımlanmıştır. Üçüncü bölümde; l_? (u,?^m ),c(u,?^m) ve c_0 (u,?^m) dizi uzayları ve dualleri incelenmiştir.

This study includes three parts. In the first part; basic definitions and theorems are given. In the second part; sequence spaces X,X(?),X(u,?) and X(?^m) where X;l_?,c,c_0 are defined. In the thirt part; sequence spaces l_? (u,?^m ),c(u,?^m) and c_0 (u,?^m) are defined and given theirs duals.
Generali?zed di?fference sequence spaces and thei?r duals
Keywords: Matematik