Çağdaş Türk Lehçelerinde Ünsüzler - Çeçen, Ertuğrul (My University, 2024)
İlgili makale \"Çağdaş Türk Lehçelerinde Ünsüzler\" adlı eserin incelemesi üzerinedir.
Keywords: Çağdaş Türk Lehçeleri; Ünsüzler; Ünsüz Olayları; Ünsüz Değişmeleri