Körpe arpa hasılı ile korunga karması silajının koyunlarda yem tüketimi ve ham besin maddelerinin sindirilme derecesine etkisi - Seven, Pınar Tatlı; Çerçı, I. Halil; Azman, M. Ali; Gürdoğan, Fuat (My University, 2001)
-
Keywords: Ham protein; sindirilebilirlik; silaj yapımı; pH; kuzu; yem alımı; arpa; korunga; kuru madde; seluloz sindirimi