YARI EKSENDE SİNGÜLER PROBLEMLER İÇİN İNTEGRAL DÖNÜŞÜMLERİ - İLHAN, NESİL (Fırat Üniveristesi, 2017)
Yarı Eksende Singüler Problemler için İntegral Dönüşümleri Bu tez üç bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde; hipergeometrik fonksiyonlar, Kummer ve Whittaker denklemlerinden bahsedilmiştir. İkinci bölümde; daha sonra ki bölümde kullanılacak olan bazı temel tanım ve teoremler verilmiştir. Üçüncü bölümde; yarı eksende singüler problemler için integral dönüşümleri ele alınmıştır. Anahtar Kelimeler: İntegral Dönüşümü, Paley-Wiener Teoremi, Singüler Strum-Liouville Problemi, Whittaker Fonksiyonu

SUMMARY Integral Transforms for Singular Problems over a Half Line This thesis consists of three chapters. In the first chapter; There has been mentioned hypergeometric functions, Kummer and Whittaker equations. In the second chapter; Some fundamental definitions and theorems, which will be used in the later chapter, are given. In the third chapter; It has discussed integral transforms for singular problems over a half line. Key Words: Integral Transform, Paley-Wiener Theorem, Singular Strum-Liouville Problem, Whittaker Function.
Integral transforms for singular problems over a half line
Keywords: Matematik