Diyetle indüklenmiş obez sıçanlarda ghrelinin haritalarıyla birlikte serum ghrelin ve paraoksonaz/arilesteraz düzeylerinin araştırılması - Aydin, Suleyman; Özercan, M. Reşat; Şahin, İbrahim (My University, 2008)
-
01.03.2008
Keywords: Tıbbi Araştırmalar Deneysel; Beslenme ve Diyetetik; Endokrinoloji ve Metabolizma