Mikrodalga destekli sübstitüe iminoimidazolinler ve imidazolidin halkası içeren taç eterlerin sentezleri - Servi, Süleyman; Tuncer, Hülya; Koca, Murat; Topaloğlu, Çetin (My University, 2009)
-
01.05.2009
Keywords: Kimya; Organik; Malzeme Bilimleri; Biyomalzemeler