Koyunlarda dişi genital sistemde patomorfolojik araştırmalar II. uterus, serviks ve vagina - Karadaş, Erkan; Timurkaan, Necati (My University, 2001)
-
Keywords: Koyunlar; patoloji; cinsiyet organları; dölyatağı; patomorfoloji; kısırlık; dişi genital hastalıkları; serviks; endometrit; vajina