5237 SAYILI TÜRK CEZA KANUNUNDA BİR SUÇ FİİLİ: AŞAĞILAMAK - Yıldırım, Mustafa Zeki (Erciyes Üniversitesi, 2012)
Yayım yılı sebebiyle bu makalede öz bölümü bulunmamaktadır.
Keywords: Criminal Law; Ceza Hukuku