Dişi sıçanlarda enerji durumu ve pineal bezin puberteye geçiş üzerindeki nöroendokrin etkilerinin deneysel olarak araştırılması - Keleştimur, Haluk; Çolakoğlu, Neriman; Kilic, Ertugrul; Ayar, Ahmet; Yılmaz, Bayram; Ozcan, Mete (My University, 2009)
-
15.10.2009
Keywords: Biyoloji