Küçük ruminant vebası saptanan keçilerde serum vitamin C düzeyleri - İssi, Mustafa; Gül, Yusuf; Dabak, Murat (My University, 2001)
-
Keywords: Klinik görünüm; solunum; keçi; askorbik asit; rumen; serum; vücut sıcaklığı; küçük ruminant vebası virüsü