Türkiye'de bazı tarım işletmelerindeki holştayn, esmer ırk, jersey, yerli kara ve doğu anadolu kırmızıs sığır ırklarında leptin geni polimorfizmlerinin belirlenmesi ve süt verimi ile bileşimi üzerine etkilerinin araştırılması - Yüce, Hüseyin; Bayraktar, Metin; Önalan, Ebru; Gürses, Murad (My University, 2010)
-
15.02.2010
Keywords: Genetik ve Kalıtım; Ziraat Mühendisliği