Kenelerde ve insanlarda kırım-kongo hemorajik ateş hastalığı virüsünün hızlı ve özgül olarak teşhisi için of reverse trancriptase (RT) real-time polimeraz zincir reaksiyonu (PZR) metodunun geliştirilmesi - Özdarendeli, Aykut (My University, 2011)
-
01.09.2011
Keywords: Mikrobiyoloji; Viroloji; Tıbbi Laboratuar Teknolojisi