DEKOMPANSE KALP YETERSİZLİĞİ TEDAVİSİNDE LEVOSİMENDANIN ETKİNLİK VE GÜVENİLİRLİĞİNİN DOBUTAMİN İLE KARŞILAŞTIRILMASI - KAYANÇİÇEK, HİDAYET (Fırat Üniveristesi, 2007)
[Abstract Not Available]
The comparaison of effect and safety of levosimendan with dobutamine in decompansated heart failure
Keywords: Kardiyoloji