Öğretim Model, Starteji, Yöntem ve Becerileri/ Teknikleri: Kavramsal Boyut - Taşpınar, Mehmet; Atıcı, Bünyamin (My University, 2002)
Literatüre dayalı olarak yapılan bu araştırmada, karar verme süreci olarak öğretim açıklanmış, model, strateji, yöntem ve teknik / becerilere kaynaklık eden kavramsal temel ile bunlar arasındaki ilişkileri gösteren öğretimsel çerçeve tanımlanmaya çalışılmış ve söz konusu kavramlar üzerinde durulmuştur.
Keywords: Stratejiler; öğretim modelleri