Retensiyo sekundinarumlu ineklerde kan serumu kalsiyum (Ca), fosfor (P) ve alkaline phosphatase (AP) düzeyleri üzerine çalışma - Akar, Yaşar; Yıldız, Hamit; Keçeci, Hakan; Aydın, Muhterem (My University, 2002)
-
Keywords: Veterinerlik