MYOKARD I?NFARKTU?S'U? GEC?I?REN HASTALAR I?C?I?N REHABI?LI?TASYON PROGRAMI - Durmuş, A Birsen (Ege Üniversitesi, 1994)
Taburcu edilmeden önce hastaya ihtiyacı olan bilgiler izah edllmellcllr. Kalbin fizyolojik rolü, cllyetin yararlan, yapabileceği aktiviteler ve egzersizler, tedavi esnasında olaşabilecek şikayetler ve bu durumda yapması gerekenler

Before patient should be reguıred to explain much of what he has leamed, ıncludıng the physıologıcal role of the heart, the benefit of prescrıbed dıet, exercıse, rnedıcatıon and the stress sıgrıs to report.
The rehabllltatlon program for myokard Infarctlon patlent