Yeni medyada reklam stratejileri - Bak, Gökhan; Eşidir, Osman Vedüd (My University, 2018)
İnternet günümüzde özellikle çocuklar ve gençler için önemli bir araç özelliği kazanmıştır. Yeni kuşakların içerisinde yaşadıkları tüm ortamlara (aile ortamı, okul ortamı vd.) yeni medyanın ve özellikle de internetin girmesi sonucunda çocukların sosyalleşme sürecinde de bir takım değişiklikler yaşanmıştır. Aile ve arkadaşlarından çok, internet ortamında vakit geçiren çocuklar, sosyal yaşam hakkındaki bilgileri de bu kaynaktan öğrenebilmektedir.
Kitap - Kitap İçinde Yayın (Bölüm ya da Makale)
Keywords: Reklam; Yeni medya