Köpek ve kedilerde gastrointestinal radyografide lohexol'un baryum sülfat ve Na-meglumin diatriozat ile karşılaştırılması - Kılıç, Servet; Canpolat, İbrahim (My University, 2002)
-
Keywords: Radyografi; mide-bağırsak hastalıkları; köpek; kedi; Na- Meglumin diatriozat; baryum sülfat