Kriptolojide İntegral Dönüşümünün Kullanımı - Gençoğlu, Muharrem Tuncay (My University, 2016)
Bu çalışmada farklı bir kriptolojik yöntem genişletilmiş Laplace dönüşümü kullanılarak sunulmuştur. Burada, düz metin şifrelemelerinde üstel fonksiyonların genişletilmiş Laplace dönüşümünü kullandığımız, kriptoloji için yeni bir algoritma ortaya konulmuştur ve şifre çözümü için genişletilmiş Laplace dönüşümünün tersinin de uygun olabileceği gösterilmiştir.
Keywords: Bilgisayar Bilimleri; Yazılım Mühendisliği