Bovine ephemeral fever virüsünün revers transkripsiyon polimeraz zincir reaksiyonuyla saptanması ve izalasyonu - Tonbak, Şükrü; Bolat, Yusuf; Azkur, A. Kürşat; Çabalar, Mehmet (My University, 2009)
-
01.07.2009
Keywords: Viroloji; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji