Siklohekzil ve hidroksil gruplu akrilat monomerinin ve bunun homo ve kopolimerlerinin sentezi - Coşkun, Mehmet; Erten, Hilmi; Ahmedov, M. A.; Özdemir, Eyüp (My University, 1995)
-
Keywords: Polimer Bilimi