ELAZIĞ MERKEZE BAĞLI TADIM KÖYÜ ALEVİLERİNİN HALK İNANIŞI VE BUNLARIN DİNLER TARİHİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ - KÖSEOĞLU, İBRAHİM (Fırat Üniveristesi, 2009)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Din