NOKTASAL LACUNARY İSTATİSTİKSEL YAKINSAKLIK - AYDIN, SİMLA USLU (Fırat Üniveristesi, 2004)
[Abstract Not Available]
Pointwise lacunary statistical convergence
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Matematik; Mathematics