CUMHURİYET DÖNEMİ`NDE MAHALLİ VE MÜLKİ İDARELERDE MEYDANA GELEN FONKSİYONEL DEĞİŞMELER - ELBAN, SÜLEYMAN (Fırat Üniveristesi, 2003)
[Abstract Not Available]
The functional changes occurred in the local and civilan administration within the republic period
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Kamu Yönetimi; Public Administration; Tarih; History; Türk İnkılap Tarihi; History of Turkish Revolution