YURTBAŞI KASABASININ COĞRAFİ ETÜDÜ - ÇETİN, MÜKERREM (Fırat Üniveristesi, 1999)
[Abstract Not Available]
Geographische studie von provinzstadt Yurtbaşı
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Coğrafya; Geography